Digital arbetsplats en lösning för alla arbetsdagar. 

Med vår tjänst digital arbetsplats kan du jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av plats, tid och uppkoppling. Dessutom har verksamheten alltid en modern lösning för bättre affärer över tid.

Stärk, skydda och förenkla.

Frontnode erbjuder en modern IT infrastruktur till små och medelstora företag som är anpassad efter verksamhetens behov. Vår tjänst bygger på teknologi från Microsoft där just Microsoft 365 skapat unika möjligheter till att automatisera enheter - smartphones, surfplattor och datorer. Automatiska installationer gör att användare och verksamheten är igång utan ledtider. 

Jobba bekymmersfritt.

Minska administrationen, förenkla hanteringen och få kontroll över kostnaden. Hantera alla enheter, nya och gamla, automatiskt och via självtjänst från inköp till uppdatering. Växla upp eller ner och betala bara för det du använder.

Jobba tryggt och säkert

Var trygg och ständigt uppdaterad med den senaste teknologin. Alla enheter är krypterade och har gedigna säkerhetsfunktioner för att skydda mot hot. Lösningen inkluderar också funktioner för att snabbt kunna ta bort information från en förlorad enhet. Få hjälp närhelst du behöver och känn dig säker. Vår support ligger alltid steget före och finns nära vid behov. Via telefon, mejl eller fjärrstyrning. 

 Microsoft 365 är det stora paradigmskiftet som gör att alla typer av verksamheter kan dra nytta av IT på bästa sätt.

Uppsättningen och förvaltningen sköts av ett team bestående av seniora IT-specialister och detta till en lägre kostnad än att ha egen IT-personal. Vi hjälper dig att ligga steget före i vårt digitala samhälle. 

 

  

 

Johan.png

Mer information om digital arbetsplats?

Välkommen att kontakta mig!

0709-702052

johan.yako@appnode.se