En lösning för alla arbetsdagar. 

Med Microsoft 365 kan du jobba rörligt, bekymmersfritt och säkert som ett team – oberoende av plattform, plats och uppkoppling. Microsoft 365 är det stora paradigmskiftet som gör att alla typer av verksamheter kan dra nytta av IT på bästa sätt.

Stärk, skydda och förenkla.

Microsoft 365 är skapad för alla typer av verksamheter, stora som små. Stärk gruppen, skydda verksamheten och förenkla IT-hanteringen. Microsoft 365 finns som Business för de små och medelstora företagen samt som Enterprise för de stora företagen.

Microsoft 365 skapar unika möjligheter att utan större insatser få full automation på alla enheter - smartphones, surfplattor och datorer. Automatiska installationer gör att användare och verksamheten är igång utan ledtider. En plattform som har säkerhetsfunktioner, som är certifierade för GDPR och lever över tid.

Jobba bekymmersfritt.

Minska administrationen, förenkla hanteringen och få kontroll över kostnaden. Hantera alla enheter, nya och gamla, automatiskt och via självtjänst från inköp till uppdatering. Växla upp eller ner och betala bara för det du använder.  

 

 

  

 

Jobba tryggt och säkert

Var trygg och ständigt uppdaterad med den senaste teknologin. Alla enheter är krypterade och har gedigna säkerhetsfunktioner för att skydda mot hot. Lösningen inkluderar också funktioner för att snabbt kunna ta bort information från en förlorad enhet. Få hjälp närhelst du behöver och känn dig säker. Vår support ligger alltid steget före och finns nära vid behov. Via telefon, mejl eller fjärrstyrning. 

Lars-Magnus.png

Mer information om Microsoft 365?

Välkommen att kontakta mig!

0708-44 38 81

lars-magnus.westin@appnode.se

Johan.png

Mer information om Microsoft 365?

Välkommen att kontakta mig!

0709-702052

johan.yako@appnode.se